Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (5.41 secunde)
Cumparai din magazine speciale carne, cascaval, banane, cafea si tigari straine (KENT a fost valuta forte in Romania mai bine de 30 de ani), whisky, blugi si haine de blana, lucruri pe care oamenii obisnuiti nu le mai vazusera decat in filme, iar unii nascuti dupa 1970 nu le vazusera decat in poze.
Intre timp, un alt parat controversat, Iskandarani, pleaca slobod in Elvetia, in timp ce, vigilenti, granicerii ii prind pe doi periculosi infractori moldoveni care, grozavie!, incercau sa treaca inot Prutul cu tigari neumezite de contrabanda in carca.
"Am pus o bomba care explodeaza intr-un sfert de ora" sau "OJPC-ul, revenim in cinci minute!" sint doar citeva dintre mesajele pe care le-ar merita cu virf si indesat duduile care ne lasa sa asteptam ca prostii pentru un pachet de tigari.
In plus, in lumea adevarata a fotbalului spre care vrem sa tindem, nu se dau interviuri peste gard si nici pe sub mana, precum pachetele de tigari pe vremea lui Ceasca, apucaturi de care noi inca nu reusim sa ne debarasam.
Incepand de astazi romanii vor plati mai mult pentru alcool si tigari, din cauza majorarii accizelor. De asemenea, cresc impozitele pentru anumite categorii profesionale.
Ce pretentii sa mai ai de la bietul turist sa fie civilizat si sa pastreze curatenia, cand il obligi sa se plimbe pe inserat pe malul marii, pentru o cura de aerosoli, cu o coaja de banana depozitata eventual intr-o punga goala de popcorn, alaturi de chistoacele de tigari si alte minuni rontaite in timpul promenadei...
Aceasta a declarat politistilor ca ar fi dat soldatului aflat in dispozitivul de paza al monumentului un pachet de tigari pentru a fi lasata sa ridice "marfa".
Alte cinci persoane care care detineau pliculete cu mefedrona si cannabis, precum si tigari care contineau cannabis au fost depistate de politisti in seara zilei de 7 spre 8 august a.c..
- in dimineata zilei de 29.12.2009, intre orele 06:00-06:30, prin fortarea usii de acces a unei societati comerciale din sectorul 2, a patruns in interior de unde a sustras un cantar electronic, bauturi alcoolice si mai multe cartuse de tigari, prejudiciul in valoare de 1100 lei, fiind recuperat.
La data de 22 septembrie 2010, ora 07.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica au depistat-o pe str.
Instalatii clandestine pentru imbutelierea bauturilor spirtoase, peste trei tone de bauturi alcoolice si tigari de contrabanda. Asta au descoperit ieri politistii botosaneni in urma a 26 de perchezitii si controale efectuate la peste 20 de firme si persoane.
sale catre infractionalitate, fiind prins in urma cu o luna cu tigari de contrabanda. Grupul infractional actiona in sud-vestul Romaniei.
La data de 21.10.2010, ora 09.00, Sectia 22 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca in noaptea de 11/12.10.2010, persoane necunoscute, prin fortarea usii de acces, au patruns intr-un magazin situat in sectorul 6, de unde au sustras tigari in valoare de 7336,1 lei.
Audiati de politistii de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Botosani, acestia au sustinut ca au fumat tigari cu etnobotanice cumparate de pe Internet.
de 17 ani, ambii aflati in abandon scolar, care in noaptea de 04/05.08.2010 prin fortarea usii de acces din spatele unui magazin comercial situat pe strada Ion Berindei din sectorul 2, au patruns in interior de unde au sustras mai multe categorii de produse (tigari, bauturi alcoolice, dulciuri), un telefon mobil Nokia 2333 si suma de 800 lei, valoarea prejudiciului fiind estimata la suma de circa 5000 lei, recuperat in proportie de 10%.
Panduri, sector 5, a patruns in interior de unde a sustras băuturi alcoolice, tigari, produse alimentare si cosmetice, in valoare de aproximativ 7.200 lei, prejudiciu nerecuperat.
Campia Libertatii, sectorul 3, de unde a sustras un ceas de mana si mai multe pachete de tigari, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1.000 de lei.
In geanta se afla, de fapt, ziare, pachete de tigari sau sapun", spune Mihaela Hermeneanu de la Compartimentul Prevenire al Politiei Brasov.
Barbatul se afla de mai multa vreme in atentia oamenilor legii, existand suspiciuni ca se ocupa cu vanzarea unor marfuri de contrabanda.La domiciliul lui, politistii au descoperit 1.520 de pachete de tigari de provenienta sarbeasca si 1.630 de litri de alcool, a carui provenienta urmeaza sa fie stabilita.
Taceam de vreun sfert de ora, timp in care el sudase trei tigari. Desi nu comandasem decat cafea, chelnerul ne lasase in plata domnului - Romania iesise din comunism.
google-analytics.com